Toegangscontrole

Efficiënte en betrouwbare toegangscontrole

Toegangscontrole is van groot belang voor ieder bedrijf. Je kan zo exact regelen wie je binnen laat en wie niet en hebt daarnaast zelf de controle over wie er gebruik mag maken van een toegangscontrole met druppel. Toegangscontrole komt in een grote veelzijdigheid, waardoor er altijd een match te maken valt. Dufaco kent de belangrijkste aspecten van een elektronisch toegangssysteem en kan je volledig informeren over de beste mogelijkheid voor je bedrijf.

Een bedrijfspoort met toegangscontrole

De bedrijfspoort openen met een druk op de knop óf je mobiele telefoon? Het kan met de slimme toegangscontrole poort. Wij leveren diverse slimme systemen die perfect aansluiten op iedere omgeving en plaatsen deze op maat. Vanuit de auto is de poort binnen no-time geopend en ook weer gesloten. Snel en veilig, zo zien we het graag.

Toegangscontrole aan de deur

Tegenwoordig is vrijwel ieder kantoorpand al voorzien van toegangscontrole aan de deur. Door middel van een professionele, gedetailleerde camera en diverse spraakmogelijkheden voorkom je dat ongenodigde het pand betreden. De deur kan vanaf afstand geopend worden door middel van een smartphone, knoppen of een deurbel. Wij installeren alles op maat onder het motto ‘u vraagt wij draaien’, geen wens is ons te gek.

Voordelen van toegangscontrole

Er zijn nog steeds veel bedrijven die geen gebruik maken van toegangscontrole. Soms is dit ook niet nodig, maar voor veel kantoren wordt dit steeds vaker een essentieel aspect. Middels toegangscontrole heb je niet alleen in de hand wie je bedrijf betreedt, maar het kent ook andere prettige voordelen:

  • De systemen zijn volledig draadloos
  • Vanaf afstand te bedienen
  • Persoonlijke toegangscontrole met druppel mogelijk
  • Smartphone connectie mogelijk
  • Extreem veilig
  • Eenvoudig onderhoud

Ook een slim toegangscontrole systeem?

Dufaco weet wat werkt voor jou. Neem nu contact op met een van onze specialisten op 088 5000 900 of via info@dufaco.nl en wij kijken samen naar het beste toegangscontrolesysteem voor jouw bedrijf.

Menu