Over ons

Waarom Dufaco nèt even anders is…

Natuurlijk, er zijn heel veel aanbieders van telefonie, zakelijk internet en ICT. En vaak denken wij dan: “Waarom zijn wij dan toch nèt even anders dan de anderen?” Dan glimlachen wij als team en weten we het al: wij gaan door waar andere aanbieders stoppen. Wij geven dat extra beetje servicegerichtheid en zoeken door naar die ene betere oplossing. We laten ons niet uit het veld slaan als er een moeilijk op te lossen storing is en halen alles uit de kast. We hebben heel lang en heel veel ervaring met telefonie, internet en ICT en weten op cruciale momenten slimmere paden te bewandelen. Daarom zijn wij nèt even anders en dat voelt goed. En dat vinden onze vele klanten ook.

Zaken doen in Jip en Janneketaal

Sommige relaties nemen al meer dan 15 jaar diensten van ons af. Daar zijn we reuze trots op. Dit hebben we bereikt door gewoon met ze te praten, zonder teveel technische termen en dus in ‘Jip en Janneke taal’. Het is zonde als bepaalde diensten niet gebruikt worden, omdat niemand er iets van snapt. Daarom houden wij alles simpel en begrijpelijk.

1 of 300 werkplekken, wij kunnen alles aan!

Met opgestroopte mouwen gaan wij iedere werkdag weer aan de slag voor onze klanten. Daar zitten hele grote bij, maar ook vele kleine bedrijven. Het leuke is dat dat voor ons niet uitmaakt. Ieder kantoor, iedere winkel, iedere werkplek is voor ons weer een nieuwe uitdaging. Voel je daarom ook als klein bedrijf welkom. En voel je als grote ondernemer niet te groot voor ons. Wij kunnen alles aan. De kunst is niet het koppelen van bepaalde technieken, maar de kunst is het koppelen van bepaalde technieken om te zorgen dat jouw organisatie nog efficiënter kan werken. Klein en groot!

All-round aanbod onder 1 dak

We zijn met ons aanbod all-round! Daar hebben wij bewust over nagedacht. Want, als je een telefooncentrale wilt, dan wil je ook snel telefoontoestellen geleverd hebben. En als je een nieuwe werkplek inricht, dan wil je onbezorgd een mobiele telefoon, computer en software geregeld hebben. Dat vinden wij ook en daarom is ons aanbod goed op elkaar afgestemd. Zo leveren wij werkplekken, servers, hardware, software, telefooncentrales, (mobiele) telefoons, cloud diensten en nog veel meer.

Ga jij met ons de uitdaging aan?

De wereld van telefonie, internet en ICT verandert snel. Heel snel. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein houden wij die wereld goed in de gaten. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen, wat zijn de aangepaste wetten en regels, welke prijsveranderingen zijn er en welke technische snufjes zijn interessant voor jou als bedrijf? Met ons team van professionals pakken wij al die informatie op en brengen dat in hapklare brokken bij je. We belasten je niet met teveel of met onnodige informatie, maar brengen je op de hoogte van producten en diensten die bij je bedrijf passen. Heb je vragen over telefonie, internet en ICT? Ga met ons de uitdaging aan en maak gebruik van onze kennis en kunde die wij in huis hebben.

Menu