Vaste telefoontoestellen voor íeder bedrijf!

Als klein, middelgroot of groot bedrijf wil je je vaste telefonie goed geregeld hebben. Daar hoort ook goede apparatuur bij! Daarom kun je bij ons kiezen uit vele vaste telefoontoestellen. Voorzien van de nieuwste technieken en ingespeeld op de wensen van het moderne bedrijf.

Polycom VVX lijn: modern en handig!

De Polycom VVX lijn bestaat uit een aantal vaste telefoontoestellen. Van een instapmodel voor de kantoormedewerker tot een high-end toestel met HD-videoconferentie mogelijkheden. Op alle toestellen zijn diverse handige kantoor-applicaties mogelijk, denk aan Exchange-integratie, muis- en toetsenbordkoppeling via PDC en een XML-interface voor een customized webbrowser.

Yealink

Yealink VoIP telefoons werken op basis van SIP en werken met alle IP PBX systemen van 3CX, Broadsoft, Asterisk en meer. Ook zijn de Yealink VoIP telefoons perfect voor hosted VoIP oplossingen. Tevens zijn er Microsoft Teams gecertificeerde telefoons verkrijgbaar. Volledig gericht op het gebruik van Microsoft Teams Telefonie

Gigaset Pro

De toestellen van Gigaset Pro zijn specifiek ontwikkeld voor zakelijke VoIP gebruikers, die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig toestel met een uitstekend geluid en een hoog gebruiksgemak. Dufaco ICT levert diverse Gigaset Pro toestellen in diverse prijsklassen. Heeft u vragen over onze Gigaset Pro telefoons, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wat regelen wij voor je?

Wij kijken graag met je mee om te adviseren welke mobiele en vaste telefoontoestellen het beste passen in de organisatie. Voor de ene medewerker kan dat het ene toestel zijn, terwijl voor de andere medewerker een ander toestel beter is. Is dát eenmaal in kaart gebracht, dan bestellen wij de artikelen en installeren en activeren het. We staan klaar voor vragen en voor het geven van instructies, zodat alles snel en soepel geïmplementeerd wordt.

  • Altijd de modernste toestellen in ons assortiment
  • Alles onder 1 dak: zakelijke telefoontoestellen én zakelijke telefonie
  • Accountmanagers die jouw bedrijf begrijpen
  • Snelle service en een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is

Wat regelen wij voor je?

Wil je meer informatie voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze sales afdeling via 088 5000 900 of via sales@dufaco.nl

Menu