Wat is de telecomscan?

Heb jij het idee dat je als bedrijf best nog wel kunt besparen op telefoonkosten? Maar je weet niet hoe? Doe de telecomscan! Met de telecomscan nemen wij de volledige telecomkosten binnen jouw bedrijf onder de loep. Wij kijken onder andere naar de facturen van je mobiele en vaste telefonie abonnementen. Denk daarbij aan het belgedrag, dataverbruik, sms verbruik en buitenland verbruik van alle medewerkers binnen jouw bedrijf. Via onze op maat gemaakte abonnementen-tool maken wij een berekening waaruit blijkt welke kosten je gemaakt zou hebben bij de diverse mogelijkheden die er op de markt zijn. Oftewel, waar zou je het beste af zijn als je zou switchen?

Wat regelen wij verder voor je?

Wij geven je met de telecomscan inzicht in je huidige telefoniekosten. Onze adviseurs maken voor jou ook inzichtelijk welke voordelen jouw organisatie heeft wanneer je gebruik maakt van nieuwe ontwikkelingen in de telecommarkt. Vast-Mobiel integratie is hier een voorbeeld van, maar wij hebben nog veel meer ideeën. Zo bieden wij je ook een smartphone app aan waarmee jouw medewerkers de volledige controle hebben over hun bereikbaarheid, of het nu gaat om de mobiele of vaste telefoon.

Vraag de telecomscan aan!

Wil je een telecomscan voor je bedrijf? Vul het formulier in voeg daar 3 mobiele en vaste telefoonfacturen aan toe. Wij nemen snel contact met je op om de telecomscan met je door te nemen.

Dáárom doe je de telecomscan bij Dufaco:

  • In één oogopslag een handig overzicht van je telefoniekosten
  • Snel inzichtelijk waar je op kunt besparen
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste telecom ontwikkelingen
  • Snelle hulp van Dufaco bij het optimaliseren van je zakelijke telefonie
Menu