Zakelijk internet en ICT regel je héél slim bij Dufaco!

Voor honderden werkplekken bij vele bedrijven regelen en beheren wij zakelijk internet en ICT. Dat doen wij al járen. Niet alleen levert ons dat blije klanten op, maar als team zitten wij daardoor boordevol kennis en kunde. Maak hiervan gebruik en zet het in voor je bedrijf. Binnen een mum van tijd weten wij namelijk precies welke zakelijke internet oplossingen handig zijn in jouw organisatie. En op het gebied van ICT zijn wij bedreven in het installeren, integreren en beheren van tientallen (cloud)oplossingen en applicaties. Denk hierbij aan Microsoft, CRM pakketten, Broadsoft VoIP systemen, Sonicwall en alle mogelijke combinaties die te maken zijn.

USP van deze dienst

Ongelimiteerde mogelijkheden met snel glasvezel internet

USP van deze dienst

Al je ICT diensten op 1 factuur van 1 leverancier

USP van deze dienst

Alle ICT kennis onder 1 dak

Remote support

Wij helpen je snel weer aan de slag. Mocht je onverhoopt problemen ondervinden op je werkstation dan kun je een beroep doen op de support medewerkers van Dufaco ICT.

Wij letten ook op voordeeltjes en besparingen

Al die zakelijke internet- en ICT-oplossingen zijn leuk en aardig, maar het moet ook betaalbaar blijven. Daarom doen wij vaak eerst een inventarisatie. Bijvoorbeeld, van welk zakelijk internet maakt je bedrijf gebruik en wat kan voordeliger? Met welke applicaties wordt er gewerkt en wat kan gemoderniseerd worden tegen gunstigere tarieven? Welke nieuwe technologieën passen bij je bedrijf en wat voor een kostenbesparing levert dat op? Deze inventarisatie is vaak een eyeopener, omdat de wereld van internet en ICT snel verandert. Je krijgt snel inzicht in welke oplossingen slim en kostenbesparend zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Neem direct contact met ons op.

Menu