Bedrijfstelefonie

De beste oplossingen voor bedrijfstelefonie

Ondanks de groeispurt in online communicatie is telefonische communicatie nog steeds een must voor de meeste bedrijven. Wij steken als Dufaco zijnde dan ook niet onder stoelen of banken dat we daar heel blij mee zijn. Oplossingen bieden binnen de zakelijke telefonie is namelijk wat ons drijft en waar we goed in zijn. Wij installeren alles, van VoIP telefonie tot complete datanetwerken (handig voor Teams, Skype) en alle overige noodzakelijke telefonie oplossingen voor bedrijven.

Zakelijke telefonie snel geregeld

Op een effectieve manier bereikbaar kunnen zijn, dat is een onmiskenbare wens van ieder bedrijf. Zakelijke telefonie moet gestroomlijnd verlopen en dat is vakwerk. Om een optimale bereikbaarheid te realiseren, leveren wij meer dan simpelweg een mooie telefooncentrale. Wij werken het plan voor bedrijfstelefonie uitgebreid uit en maken hier specialistisch maatwerk van.

De vaste telefonie voor het bedrijf regelen wij compleet met onder meer: een goede netlijncapaciteit, afgestemde communicatiebehoeften, uitbreidingsbehoefte, bereikbaarheid buiten kantoortijd en natuurlijk het belgedrag.

Ook voor VoIP bedrijven

Slimme, zakelijke telefonie, dat is VoIP. Steeds meer bedrijven maken er gebruik van en dat is niet zonder reden. VoIP telefonie is een slimme manier om op iedere gewenste plek te communiceren met zowel klanten als collega’s. Het staat voor Voice over IP. Hierdoor kunnen gesprekken moeiteloos naar iedere willekeurige (mobiele) telefoon doorgeschakeld worden en zijn flexibele werkplekken dus geen probleem meer. Dufaco denkt mee in alle efficiënte oplossingen op maat voor VoIP bedrijven.

Onbeperkte telefonie oplossingen voor bedrijven

Dankzij het veelzijdige internet zijn er oneindig veel oplossingen voor bedrijfstelefonie. Wij leveren dan ook alle denkbare diensten op het gebied van ICT en telefonie. Je kan bij Dufaco terecht voor een groot pakket aan mogelijkheden voor bedrijfstelefonie, zakelijk mobiel en VoIP telefonie, maar ook voor toegangscontrole systemen, beveiliging en ICT- en datanetwerken.

Ook toe aan een slim communicatienetwerk?

Verhuist je bedrijf naar een nieuw bedrijfspand en moet de gehele bedrijfstelefonie mee? Wij zorgen dat alles op correcte wijze geregeld wordt en het gehele communicatienetwerk snel is opgezet. Vul je wensen nu in op ons contactformulier en wij nemen spoedig contact op om een afspraak in te plannen.

Menu