Data Infrastructuren

Data infrastructuren

Een efficiënte data-infrastructuur die uitermate geschikt is voor jouw bedrijfspand, daar maken wij ons hard voor. Dufaco denkt graag met je mee om ervoor te zorgen dat een datanetwerk niet alleen nu, maar ook in de toekomst voldoet aan de eisen en wensen van je organisatie. Mochten er ooit veranderingen binnen je organisatie plaatsvinden, dan kan je hier eenvoudig op inspelen. Daarbij bespaar je namelijk ook nog eens op de kosten. Door direct vanaf de bestekfase te beginnen met de juiste data infrastructuur, voorkom je moeilijkheden.

Wat is een goede data infrastructuur?

Bij Dufaco weten we alles van een gezonde data infrastructuur. Deze moet snel zijn, geschikt zijn voor intensief dagelijks gebruik en absoluut een lange levensduur kennen. Zo ben je als bedrijf optimaal voorbereid op uitbreiding in de toekomst. Een factor die tegenwoordig voor geen enkele organisatie meer onbelangrijk is. Een onstabiel netwerk kan al snel hoog in de kosten lopen. Neem daarom geen genoegen met minder. Dufaco regelt een betrouwbaar datanetwerk zonder poespas.

Wat is een gezond datanetwerk?

Een goed datanetwerk realiseren is geen korte termijn klus, maar vraagt om vakmanschap. Dufaco specialiseert zich in het aanleggen van beveiligde software met een hoge vitaliteit. Dit is namelijk van groot belang in dit online tijdperk en dus ook essentieel voor jouw bedrijf. Wij dragen graag bij aan een efficiënt en gezond datanetwerk waar je de vruchten van kunt plukken.

Een slim datanetwerk aanleggen

Om een datanetwerk perfect aan te kunnen leggen moeten er een aantal dingen meegenomen worden in het plan de campagne. Allereerst is het belangrijk te realiseren welke netwerkomgeving relevant is voor het bedrijf en niet geheel onbelangrijk; wat is precies de netwerkbelasting. Een bedrijfspand dat hoog belast wordt heeft soms meerdere access points nodig en werkt niet zonder een optimale connectiviteit. Dufaco neemt dit slim onder de loep en past het nieuwe datanetwerk hier geheel op aan.

Een gezond netwerk voor zakelijk én particulier

Dufaco komt graag bij jouw organisatie langs om vanaf de beginfase een kwalitatief datanetwerk aan te leggen. Ben je geen ondernemer en heb je thuis wel een kwalitatief datanetwerk nodig? Trek dan ook zeker aan de bel bij Dufaco. Wij realiseren een complete data infrastructuur met draadloze en/of vaste verbinding. Wij verzorgen het hele plaatje van a tot z en nemen alle bijbehorende zaken als bekabeling, installatie van patchkasten, routers, access-points en wandoutlets zeker hierin mee.

Zorgvuldige data-installatie

Wat zijn precies de wensen voor een data-installatie? Wij kunnen je op allerlei manieren voorzien. Een draadloos systeem is geen enkel probleem, wij zorgen dat dit vakkundig in elkaar zit van a tot z. Liever een infrastructuur met sterke bekabeling? Dufaco zorgt dat er betrouwbare software geïnstalleerd wordt, maar ook dat de kabels netjes worden weggewerkt waar nodig.

Ook het beste netwerk voor je bedrijfspand?

Laat Dufaco dat voor je in orde maken. Laat je gegevens achter op ons contactformulier en wij nemen spoedig contact op.

Menu