Mobiele telefonie

Veelzijdige & efficiënte mobiele telefonie

Dufaco bied je een compleet pakket aan mobiele telefonie. En dat kan zo veelzijdig als gewenst. Dit betekent vast mobiel én mobiel on the go. Het geeft iedereen de mogelijkheid om op flexibele plekken te werken en dus overal optimaal bereikbaar te zijn. Dufaco creëert een gezond telefonisch netwerk, zodat je optimaal kunt genieten van zakelijke mobiele telefonie op zijn best.

Zakelijke mobiele telefonie

De wereld van zakelijk mobiel vraagt om steeds meer veelzijdigheid. Men wil overal bereikbaar zijn en dat betekent ook in het buitenland. Dufaco biedt daar oneindig veel oplossingen voor. Denk aan integratie met de Cloud, diverse efficiënte VoIP oplossingen, een hoge flexibele efficiëntie en continue, optimale bereikbaarheid.

Ook voor particulieren

Voor zelfstandige ondernemers en het MKB zijn er tig redenen te bedenken om de mobiele telefonie zakelijk op orde te hebben. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat dit privé niet het geval is. Ook hier is een optimalisatie van het mobiele netwerk gewenst. Dufaco denkt als specialist ook absoluut mee in de veelzijdige mogelijkheden voor particuliere mobiele telefonie.

Een duidelijke kostenanalyse

Wij maken op basis van de besproken wensen en ideeën een duidelijke kostenanalyse van de juiste mogelijkheden voor jouw bedrijf. Welke provider past het beste bij het belgedrag en hoe kunnen de kosten laag gehouden worden? Deze aspecten, maar ook zeker het totale bereik en de functionaliteit worden hierin mee berekend, zodat het beste resultaat gerealiseerd wordt.

Wat Dufaco anders maakt

Bij Dufaco zijn we echt gespecialiseerd in onze diensten en houden we van duidelijkheid op alle vlakken. Binnen de ICT, zakelijke telefonie en data wordt er vaak in jargon gepraat waar de reguliere klant soms nog vragen bij krijgt. Dufaco doet dit anders en bespreekt middels duidelijke en simpele communicatie wat de mogelijkheden zijn voor mobiele telefonie zakelijk en laat altijd ruimte over voor vragen. Servicegerichtheid van aanleg tot nazorg, dat is wat je van ons kunt verwachten.

Ook een optimaal zakelijk netwerk realiseren?

Benieuwd naar ons brede servicepakket voor mobiele telefonie? Neem dan snel contact op met ons en wie weet staan wij binnenkort in jouw bedrijfspand om alle telefonische netwerken optimaal te realiseren.

Menu