Microsoft Teams Telefonie

Maak met Microsoft Teams Telefonie de complete organisatie telefonisch bereikbaar, vanaf welke locatie werknemers zich ook bevinden. Microsoft Teams Telefonie is een moderne VoIP-oplossing, waarmee het mogelijk wordt om te bellen via Microsoft Teams. De complete telefonie omgeving kan met Microsoft Teams Telefonie worden ondergebracht in één centrale applicatie. Dit verhoogt het gebruiksgemak voor eindgebruikers, omdat er maar één applicatie nodig is.

Alle medewerkers kunnen met Microsoft Teams Telefonie bellen naar interne en externe telefoonnummers. Dit geeft medewerkers die werken vanuit huis of onderweg zijn de mogelijkheid om bereikbaar te blijven. Door te bellen met Microsoft Teams Telefonie kan de gehele organisatie optimaal bereikbaar blijven voor inkomende oproepen.

Altijd de nieuwste functionaliteiten

  • Microsoft Teams Telefonie is constant in ontwikkeling
  • Maak altijd gebruik van de nieuwste versie
  • Een vertrouwde omgeving voor gebruikers
  • Langdurige ondersteuning en makkelijk in gebruik

Microsoft Teams Telefonie is continu in ontwikkeling. Je profiteert op deze manier automatisch van de nieuwste technologie. De complete telefonie omgeving staat in de cloud, waardoor er altijd van een up-to-date omgeving gebruik wordt gemaakt.

Functionaliteiten
Microsoft Teams Telefonie heeft verschillende mogelijkheden om de telefonie omgeving compleet naar wens in te richten. Dit maakt Microsoft Teams de ideale VoIP-oplossing voor verschillende soorten organisaties.

Microsoft Teams integratie
Werk vanuit één centrale plek met Microsoft Teams. Alle interne en externe communicatie vindt op deze manier plaats in één omgeving.

Doorschakelen naar meerdere personen
Zorg voor maximale bereikbaarheid doordat u inkomende oproepen laat binnenkomen bij meerdere personen of afdelingen.

Keuzemenu’s
Begeleid de oproep naar de juiste afdeling door een keuzemenu toe te voegen. U kunt ervoor kiezen om meerdere keuzes aan elkaar te koppelen om te zorgen voor de juiste routering.

Wachtrijen
Wachten is voor niemand ideaal! Maak het zo aangenaam mogelijk door een persoonlijke boodschap of muziek toe te voegen aan de wachtrij. Uw medewerkers kunnen zichzelf af- en aanmelden om bereikbaarheid te vergroten.

Doorschakelen en doorverbinden
Verbind eenvoudig oproepen door naar uw collega’s, met of zonder ruggespraak.

Cloud voicemail
Voicemails zijn visueel zichtbaar en toegankelijk vanaf elk apparaat. Tevens ontvangt u de voicemail extra per e-mail, zodat u deze nergens mist.

Microsoft Teams-gecertificeerde apparaten
Zorg voor een uitgebreide Teams-ervaring op persoonlijke en gedeelde apparaten. U kunt de oplossing uitbreiden met Teams-gecertificeerde apparaten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Microsoft Teams Telefonie voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze sales afdeling via 088 5000 900 of via sales@dufaco.nl

Menu